TÜM HABERLER

Her yıl 4 bin kişiyi ‘evde’ kaybediyoruz

İEÜ Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğretim Görevlisi Serkan Bolat, koronavirüs nedeniyle evde geçirilen sürenin arttığını vurgulayarak, basit önlemlerle ev kazaların önüne geçmenin mümkün olduğunu ifade etti.

Tüprag Altın Madeni Teknik Gezisi

İEÜ Meslek Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri 4 Kasım 2019 Pazartesi günü misafir öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Cahit Hiçyılmaz ve Salih Yanık eşliğinde TÜPRAG Efem Çukuru Altın Madenini ziyaret etti.

Öğrencilerimiz Ulusoy Iş Sagligi ve Guvenligi Cevre Analiz Laboratuarinı Ziyaret Etti

16 Kasim 2019  tarihinde Dr.Ayse Özturk ve Prof.Dr.Cahit Hicyilmaz eşliğinde Is Sagligi Guvenligi On Lisan Programi ogrencileri ile birlikte Ulusoy Iş Sagligi ve Guvenligi Cevre Analiz Laboratuarina teknik gezi düzenlendi.

3. İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri Gerçekleştirildi

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği programı tarafından 06.05.2019 tarihinde 3. İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenlendi.